Veilig en vertrouwd winkelen

Eenvoudig besteld, snel geleverd

Van 8:00 tot 17:30 telefonisch bereikbaar

Gratis bezorgd vanaf 50 euro

Highlights

Klantenservice

088 - 6266640

Wie zijn wij?

Meest verkochte producten

Component kabel kopen?

Een component video kabel verbindt randapparatuur met een tv of randapparatuur onderling. Het component video signaal transporteert alleen analoge videobeelden, van alle analoge video verbindingen geeft componentvideo zeker de beste beeld kwaliteit. Je herkent dit type kabel altijd aan een rode, een groene en een blauwe tulpstekker.

Klik hier om direct een component kabel te selecteren

Waar kan je een goede component kabel kopen?

Bij ons kan je vele verschillende kabels aanschaffen. De bestelling kan je simpelweg plaatsen in de webshop. Wij zorgen er dan voor dat bestellingen nog dezelfde dag verzonden worden zodat je deze de volgende werkdag mag verwachten. Je betaald uiteraard via jouw eigen vertrouwde bank.

Een component kabel nodig?! De kabel der kabels!

Wij zijn een speciaalzaak op het internet welke zorgt voor de levering van hoogwaardige en kwalitatieve kabels. Je kan snel en eenvoudig een bestelling plaatsen in onze webshop. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je altijd contact opnemen met de servicedesk. Het is zo dat je op de zuster websites van Kabelvinder.nl nog veel meer andere kabels dan een component kabel kunt kopen. Neem daar dus ook gerust een kijkje als je bijvoorbeeld een usb kabel of een utp kabel nodig hebt!

Ontdek vandaag nog welke verschillende component kabels je bij ons kan kopen